Nasze gospodarstwo położone jest wokół rzeki Dobrzyca , na której znajdują się hodowle pstrąga, jesiotra, karpia. Mamy dostęp do świeżych ryb .
Gorąco zapraszamy Państwa na wielką weekendową degustację ryb pod tytułem „weekend zwany rybką”
Program :
Piątek :
19.30 – 20.00 – obiadokolacja: zupa rybna, filet z pstrąga w cieście lub pieczony, ziemniaki, surówki
Sobota :
09.00– śniadanie:
– pasta rybna z pstrąga wędzonego
– polędwiczki z pstrąga
– wędliny, pieczywo, kawa, herbata
Biesiada w altanie przy kominku :
12.00 – 16.00 – wspólne wędzenie pstrągów połączone z degustacja ciepłej ryby
– pstrąg w zalewie pomidorowo– octowej
– jesiotr wędzony
– surówka z dodatkiem wędzonego pstrąga
– sałatka z ryby
– ognisko
19.00 – 20.00 obiadokolacja :
– zupa grzybowa, pstrąg smażony w całości z przyprawami, ziemniaki , surówka
Niedziela :
09.30 – śniadanie :
– pasta z pstrąga z natką pietruszki
– jajecznica
– wędliny, pieczywo, kawa, herbata
12.00 – wykwaterowanie Gości
Uwagi :
Imprezę organizujemy dla min 16 osób.
Istnieje możliwość zamówienia wędzonych ryb i przetworów.
Zapytaj o ceny →