Program pobytu :
Piątek :
17.00 – 19.30 – zakwaterowanie Gości
19.30 – obiadokolacja pod wiatą przy kominku: świeżynka, barszcz czerwony z pasztecikami, pieczone ziemniaki, surówki, chleb ze smalcem, karkówka faszerowana, galareta z nóżek, ciepła prosto z wędzarni kaszanka.
Po kolacji zapraszamy wszystkich do robienia kiełbas z gospodarzem.
Polecamy zabranie ze sobą czegoś rozgrzewającego, aby przy skręcaniu kiełbas nie było zimno 🙂
Sobota :
09.00 – śniadanie- bufet: biała kiełbasa, salceson, pasztetowa podwędzana, szynka, ogonówka
12.00 – 21.00 – biesiada w altanie połączona z wędzeniem kiełbas oraz degustacja wyrobów
15.30 – 16.00 – obia: schabowy z kapustą i ziemniakami
19.00 – 20.00 – kolacja: żurek, wiejski chleb ze smalcem i ogórkiem
Niedziela :
09.00 – śniadanie
12.00 – wykwaterowanie
Uwagi :
Świniobicie organizujemy w miesiącach : październik, listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień dla min 16 osób.
Zapytaj o ceny →