Świniobicie

Program pobytu :

Piątek :

17.00 – 19.30 – zakwaterowanie Gości

19.30 – obiadokolacja pod wiatą przy kominku: świeżynka, barszcz czerwony z pasztecikami, pieczone ziemniaki, surówki, chleb ze smalcem, karkówka faszerowana, galareta z nóżek, ciepła prosto z wędzarni kaszanka.

Po kolacji zapraszamy wszystkich do robienia kiełbas z gospodarzem.

Polecamy zabranie ze sobą czegoś rozgrzewającego, aby przy skręcaniu kiełbas nie było zimno 🙂

Sobota :

09.00 – śniadanie- bufet:  biała kiełbasa, salceson, pasztetowa podwędzana, szynka, ogonówka

12.00 – 21.00 – biesiada w altanie połączona z  wędzeniem kiełbas oraz degustacja wyrobów

15.30 – 16.00 –  obia: schabowy z kapustą i ziemniakami

19.00 –  20.00 – kolacja: żurek, wiejski chleb ze smalcem i ogórkiem

Niedziela :

09.00 – śniadanie

12.00 – wykwaterowanie

 

Uwagi :

Świniobicie organizujemy w miesiącach : październik,  listopad,  grudzień,  styczeń,  luty,  marzec,  kwiecień dla min 16 osób.

 

                                                                                                          Zapytaj o ceny

Brak możliwości komentowania